Det lönar sig att ha författarvänner

Det krävs en del av en som person för att man ska kunna hänga med i svängarna i författarvärlden. Till saken hör att det är svårt att veta var man ens ska börja eller vart man ska fortsätta. Det är inte lätt, och många gånger vänder man sig till det som är populärkultur och konsumerar också sådant som är populärt, som många andra med en läser. Det gör att man blir en lite droppe i en stor sjö, istället för att ha hittat sin unika författarådra som man enbart delar med några andra. För att hitta dit så måste man också ha genvägarna. Och det har jag!

böcker

Det handlar om att känna människor som kan ämnet, och det har jag lyckan att göra. Det är nämligen så att min vän Joakim på www.buthlerohrlund.se är precis en sådan människa som jag tror att alla behöver i sina liv. Han har en egenskap som gör att han ganska lätt kan tipsa på mängder av författare, kända som okända, på vilket ämne som helst. Jag vet inte hur många gånger som jag har använt mig av hans expertis, men det har varit värt det varenda gång.

Det är tack vare Joakim som jag har fått mängder av härligt litterära upplevelser. Jag kommer nog aldrig att kunna tacka honom tillräckligt, och det är därför som jag med glädje läser hans utkast som han håller på med till sina egna böcker. Han är riktigt duktig, men jag hoppas att det jag har att säga hjälper och att han väldigt, väldigt snart blir klar med sin bok. Den förtjänar verkligen att se dagens ljus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.