En av mina bättre investeringar

Jag kan inte påstå att jag har köpt mycket onödigt i mitt liv. Jag är överlag ganska sparsam och väljer att lägga pengar på sådant som jag verkligen uppskattar. Fast med sparsam menar jag inte snål – jag har till exempel lagt ganska mycket pengar på resor i mitt liv. Och de är ju verkligen inte billiga. Men jag är sparsam just på så sätt att jag inte köper så mycket onödigt. Men med det sagt så finns det ju förstås bättre och sämre köp. Vissa saker har kanske inte använts så mycket som jag hade önskat. Som de där skidorna som står i förrådet och samlar damm. Jag hade gärna önskat att de vore mer använda, men å andra sidan så är det inte för sent än. Jag när fortfarande en dröm om att ge mig ut på snötäckta vidder, och jag hoppas att det ska bli av lite mer frekvent i framtiden. Skidorna är av bra kvalitet och fötterna växer knappast längre, så pjäxor och annat står där och väntar på mig när jag känner mig redo att ta tag i det.

En väldigt bra inköp
Hur som helst, en av mina bättre investeringar har tillkommit hyfsat nyligen. Det var förra året när kylan började göra sig påmind som jag gjorde slag i saken och köpte mig en gjutjärnskamin. Och det, gott folk, är verkligen något jag kan rekommendera. Jag älskar den! Det finns nästan ingen mysigare än att slå sig ner framför en brasa med en kopp te och en bok. Jag har eldat nästan varje dag, och det är ju positivt även för mina uppvärmningskostnader som sänks så då jag inte behöver dra på elementen lika mycket. Jag köpte en kamin från Contura, och är ni i kaminköpartankar så kan jag verkligen rekommendera dem. Finns säkert andra bra också, men det var det jag fastnade för när jag jämförde kaminer, priser och sådant. Och jag är som sagt fantastiskt nöjd.

Längtan efter sol
Trots kamin börjar jag dock längta efter solen. Och med tanke på att vi bara befinner oss i början av året så är det inte den svenska solen jag sätter mitt hopp till. Jag funderar på att boka mig en resa faktiskt. Jag var ju i Turkiet 2016 och det var underbart. Så kanske Turkiet igen, eller så provar jag något ställe där jag aldrig har varit. Bara jag får någon vecka i solen så tror jag att jag kommer att klara resten av den kalla vintern här. Jag har ju min kamin, så det ska nog gå bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.