Välkommen till bloggen

Det här är en blogg som många gånger kommer att bli väldigt personlig. Det betyder att om ni tycker att det är jobbigt att läsa inlägg från en person som delar med sig av allt, precis allt, så kanske det kommer att bli lite kämpigt för er att ta er igenom de inlägg som finns här. Men enbart för att det kommer bli personliga inlägg så betyder inte det att det kommer bli gravallvarliga och deppiga inlägg. Snarare det motsatta.

Jag gillar att dela med mig av det jag tänker och tycker, och det beror helt enkelt på att det finns bara en möjlighet till att göra det. Livet passerar, snabbare än vi vill, och det är alldeles för kort för att vi ska gå runt och hålla saker för oss själva och lida i tysthet. Det är viktigt att dela med sig, och för att verkligen vara ärlig mot sig själv så förtjänar man att berätta vad man är och vem man är. Annars så är det upplagt för att livet inte ska bli så bra som man vill att det ska vara, och det är att slöa bort dyrbar tid då du istället skulle kunna ha gjort någonting annat.

Så det kommer att bli personligt och intimt, och jag hoppas att ni kan hantera det. Men det är som sagt mycket åt det glada hållet som ni kommer att ta del av, för tankegången ovan är sättet som jag lever på just i detta nu. Det gör att jag är gladare och kan se mer positivt på livet, eftersom att jag lyssnar på mig själv och det jag vill. Välkomna!

En reaktion på ”Välkommen till bloggen

  1. Hej det här verkar vara en intressant blogg. Roligt att se ett lite annorlunda upplägg. Du har skaffat dig en läsare! Från Åke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.